top of page

Off we go!

Hoera! Ik ben opgestart!


Eind 2019 kreeg ik het idee om een eigen zaak op te starten waarin me volop op mijn grote passie kon gaan storten. Mijn passie voor interieur gecombineerd met de reismicrobe resulteerde in Sage.


Als trouwe werknemer die altijd in loondienst had gewerkt, was het best een grote stap om zelf iets te gaan opstarten.

In maart - bij de start van de COVID-19 crisis - stond ik daar dan. Zonder werk, maar met een hoofd vol plannen. De hele crisis en de onzekerheid die hiermee gepaard ging maakte dat ik even begon te wankelen - 'is dit wel een goed moment om op te starten?' Maar uiteindelijk waagde ik midden mei alsnog de sprong.Vandaag is het dan zo ver: ik mag na heel wat voorbereidingswerk mijn Concept Store openen! In de Concept Store biedt ik producten aan om het warme vakantiegevoel in huis te halen. Ik focus me hiervoor op het zoeken naar de juiste partners. Zo staat kwaliteit steeds voorop. Ook wil ik jullie unieke items laten zien, die je niet zomaar overal tegen komt.


Althans, de online versie van de Concept Store is gelanceerd. Wanneer het weer mag (na Corona), zal ik ook regelmatig inspiratiedagen houden, waar je de volledige collectie van Sage in het echt kan bekijken. Ook mag je me altijd even bellen of mailen om een afspraak te maken om langs te komen om te neuzen in bepaalde collecties of om samen te kijken naar je (her)inrichtingsplannen en hoe ik je hierin verder kan helpen.


Houdt zeker mijn Facebook- en Instagrampagina in het oog voor de laatste nieuwtjes. Op deze blog zal ik regelmatig wat verhalen met je delen om je te blijven inspireren.


Hopelijk tot snel!


bottom of page