top of page

Workshop Mediterraan tuinieren

Deze workshop onthult alle geheimen van de mediterrane tuin zodat je ook thuis zelf aan de slag kan om een heerlijke zuiderse sfeer te creëren.

Te laat! Je kan je niet meer inschrijven voor deze workshop
Andere evenementen bekijken
Workshop Mediterraan tuinieren
Workshop Mediterraan tuinieren

DATUM EN LOCATIE

29 jul 2021 19:00 – 21:30

Sage Interior, Alkenhoofseweg 3, Zonhoven, België

OVER

Mediterrane planten hebben het allemaal: ze herinneren ons aan de zomerzon, bergen én zee, vakantiemomenten, onvergetelijke geuren en heerlijk eten. 

Het mediterrane leven spreekt tot ieders verbeelding. Het zonovergoten leven op één dag rijden van hier. Toch kunnen we die droom hier zélf creëren. De rijkdom van een mediterrane lifestyle biedt je het hele jaar door een vakantiegevoel in je eigen woning. Voor liefhebbers van het goede leven.

In deze workshop wil ik mijn enthousiasme voor mediterraan geïnspireerd wonen met jou delen zodat jij ook zelf thuis die zuidelijke sfeer kan waarmaken.

DE WORKSHOP

De mediterrane tuin

De mediterrane tuin is een ware belevingsplek. Ik neem je mee in de wereld van de mediterrane tuin en nodig je uit om ook van jouw tuin een extra leefruimte te maken om van het buitenleven te genieten.

Mediterrane planten

Ik introduceer je aan je new best friends in de tuin. Ik laat je kennis maken met (geheel subjectief) de mooiste soorten/variaties om in jouw tuin te zetten.

Mediterraan tuinieren

Leer hoe je je mediterrane planten verzorgt en hoe je op alle manieren van je mediterrane tuin kan genieten. We eindigen met enkele leuke DIY's.

Schrijf je in voor deze gezellige avond inclusief:

* drinks & bites 

* jouw eigen mini mediterrane plantengids

* een mediterrane plant als attentie om thuis aan de slag te gaan

Maximum 10 deelnemers

Prijs € 39 per persoon

TICKETS

Prijs

Aantal

Totaal

  • Workshop Mediterraan Tuinieren

    € 39,00

    € 39,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page