Bloempottenfestival

Inspiratieweekend rond outdoor living en groen in huis

DATUM EN LOCATIE

10 & 11 april 2021
Sage, Alkenhoofseweg 3, 3520 Zonhoven, België

PRAKTISCH

Ook dit jaar staan er weer wat inspiratiedagen op de planning, waarbij ik jullie meeneem in het verhaal van Sage. Tijdens deze dagen kun je alle inspiratie op doen om ook bij joùw thuis te kunnen genieten van mediterraan geïnspireerd wonen.

Mediterraan wonen, dat is het jaar rond een vakantiegevoel hebben in je eigen woning. Dat is ten volle genieten van de rust en de zon. Heerlijk koken met verse geurende kruiden. Na zonsondergang nog wat lezen onder een dekentje, met een heerlijk kopje thee of een glas wijn erbij.

Hoewel het momenteel niet zo lijkt, is de lente in aantocht! Olé! We starten het jaar dan ook met een bloempottenfestival op zaterdag 10 en zondag 11 april. Tijdens dit weekend wil ik jullie inspireren om de grenzen van indoor/outdoor te laten vervagen. Een beetje meer van buiten naar binnen halen en je buitenruimte inrichten als onderdeel van je leefruimte. Het zal dus weer veel meer zijn dan alleen potten - opnieuw zal het een beleving worden waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.

Schrijf het alvast in je agenda, want het wordt weer een (corona-proof) feestje :)

De details volgen nog.

Warme groeten,

Jana

PS: Kun je niet wachten? Je kan alvast bloempotten pre-orderen op de webshop!

NEWSLETTER

© 2020 by Studio Räv