top of page
CONCEPT STORE
Paradise is a feeling

Ik deel graag mijn liefde voor unieke items met een 'summer feeling' met jullie. Hiervoor heb ik een collectie samengesteld waarbij ik elk item zeer zorgvuldig geselecteerd heb met bijzondere aandacht voor kwaliteit. De collectie bestaat zowel uit gevestigde waarden als jonge ontwerpers of lokale makers, elk met hun eigen verhaal.

Kom de collectie ontdekken tijdens een open atelier of in de webshop >.

CHOUFMOI

Chouf Moi, of 'kijk mij', refereert naar de handarbeiders die de mooie producten maken: Kijk wat ik kan maken!

 

Rachida is een Limburgse met Marokkaanse roots en laat in Marokko de mooiste objecten maken. Ze ziet er strikt op toe dat de werkomstandigheden waarin dit gebeurt eerlijk zijn: vrouwen dienen er meer kansen te krijgen, en de gebruikte materialen zijn gerecycleerd of van duurzame oorsprong.

Tijdens de inspiratiedagen kun je een kijkje nemen naar de prachtige manden en glaswerk van ChoufMoi.
Rachida.png
RAINPHARMA

Het Belgische merk RainPharma ontwikkelde 100% plantaardige douchegels, handzepen en huisgeurtjes met essentiële olie.

 

Zowel inhoud als vormgeving maken van de producten van RainPharma toppertjes voor iedereen. 

Essentiële oliën van RainPharma zijn extreem geconcentreerde plantenextracten van premium kwaliteit. Je hebt ze in tientallen geuren en je kan er verschillende richtingen mee uit. Gebruik ze bijvoorbeeld om een natuurlijk huisparfum te maken of verdamp ze met een Aroma Diffuser om de stemming in huis te bepalen.

Feel free om langs te komen (op afspraak of tijdens een open atelier) om deze producten te ontdekken!

Je vindt ook een kleine selectie terug op de webshop. Staat er iets niet tussen of heb je een vraag? Neem zeker even contact op, ik help je graag verder!
Rainpharma atmosphere.jpg
BAUWERK COLOUR

Met de kalkverf van het Australische Bauwerk haal je een prachtig natuurlijk product in huis, waarvoor ze de beste pigmenten gebruiken die de aarde te bieden heeft. De kalkverf is heel eenvoudig aan te brengen en geeft een wondermooi resultaat met kleurschakeringen.

Bauwerk produceert haar kalkverf in harmonie met de natuur; zowel tijdens het productieproces als in het eindproduct komen geen schadelijke stoffen aan bod. Niet alleen beter voor het milieu, ook voor onze gezondheid. 

Kom langs (op afspraak of tijdens een open atelier) om de kleuren te ontdekken.
Naast muurverf, heb ik ook een kleine selectie bloempotverf. Heel leuk om je oude bloempotten een nieuw leven te geven.
foto Bauwerk.jpg
NIELS DATEMA

De Nederlandse ontwerper Niels Datema experimenteert graag met materialen en productietechnieken. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door minimalisme en eenvoudige lijnen om zo tijdloze producten te brengen die perfect in elke omgeving passen.

Met de voor Serax ontworpen collectie Copper Glass toont Niels hoe mooi eenvoud kan zijn.
foto Niels Datema.jpg
MERCI

Merci, gelegen in het hart van de historische Parijse wijk Haut-Marais, is een magische plek waar mensen op zoek gaan naar de laatste mode of de nieuwste designontwerpen. Om al hun creatieve talenten te bedanken, biedt Merci een platform aan jonge ontwerpers, en als dank aan het leven zelf gaat een deel van de bedrijfswinst naar een fonds voor onderwijs en projectontwikkeling in Madagaskar. En hun laatste ‘merci’ gaat naar al hun klanten die dit project mogelijk maken.

Op het bestek van Merci werd ik meteen verliefd! De vormen, de structuur, de kleur... Je zal zien, een echte eyecatcher op je tafel! Enkel op bestelling.
foto%2520Merci_edited_edited.jpg
TRANQUILO

Simon en Dempsey brengen met hun Fair Wair kledinglijn balans in het dagelijks leven:

Be impulsive

Work hard, nap hard

Chase dreams, do crazy

Meet friends

Chase the sun

Dare to say, not today

 

Alle producten hebben het Fair Wear Label en worden gemaakt van 100% gecertificeerd organisch kwaliteitskatoen. De opdruk van de shirts in velours worden na de bestelling gemaakt, zodat er niets verloren gaat.

De original collectie van Tranquilo kun je bestellen via de webstore.
Foto_ons.jpg
PAJU

Het Antwerpse koppel Christophe en Chloé halen  hun inspiratie uit de wereldwijde trend waarbij buitenruimtes worden gezien als een verlengstuk van de persoonlijke leefruimte.

 

PAJU richt zich daarom op zowel binnen- als buitenkaarsen, allen van topkwaliteit én in mooie potten.

Ontdek deze kaarsen in de webshop in de collectie 'living' voor indoor kaarsen en 'outdoor' voor de outdoor kaarsen
Pajudesign_Chloe en Christoph.jpg
INIMINI HOMEMADE

Met messing en klei tovert Annika een glimlach op het gezicht van elke vrouw. Ze ontwerpt en produceert haar juwelen zelf in haar atelier in Zonhoven. 

Samen met Annika maakte ik een mooie collectie, speciaal voor Sage!

Voorlopig kun je de collectie van Inimi Homemade voor Sage alleen zien tijdens de inspiratiedagen.
Annika.png
PASCALE NAESSSENS

Pascale Naessens is de best verkopende auteur in België. Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding.

Daarnaast raakt Pascale in de ban van keramiek na  het maken van een reportage in Tunesië. In haar eigen atelier ontwikkelt ze haar servies, wat ze via Serax uitbrengt onder de keramieklijn Pure.

De ovenschalen en houten keukengerei van Pure zijn prachtig. Je vindt ze terug in de webshop.
foto Pascale Naessens.jpg
FAUNA Y FLORA

Vanuit hun atelier in La Gorrotxa, omgeven door bergen in een van de groenste gebieden van Catalonië, ontwerpen en produceren Marta en Òscar sieraden. Dit koppel wil via hun ontwerpen verbinding leggen met de natuur en onszelf. Hun stukken hebben dan ook elk een mooi achterliggend verhaal. Om die reden zetten ze ook sterk in op lokale productie, het gebruik van natuurlijke materialen en het gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen. 

Neem een kijkje in de webshop om deze collectie te ontdekken!
Fauna%20y%20Flora%203_edited.jpg
PAOLA NAVONE

Paola Navone is een italiaanse ontwerpster. Haar geest en ziel zijn een combinatie van smaken en kleuren van het Zuiden, met de stijl en de vormen van het Westen.

Voor Serax ontwerpt ze een lijn van tableware met heerlijk zuiderse feeling.

De prachtige Fish & Fish collectie is een ware aanwinst voor je tafel!
foto Paola Navone.jpg
QUE ONDA VOS

De Hasseltse Hanne De Wyngaert combineert met haar label Que Onda Vos traditionele ambacht uit Guatemala met Westers design.

De tapijten en glaswaren uit deze wondermooie collectie zijn handgemaakt en van bijzondere kwaliteit. 

In de webshop vind je een aantal van Hanne's ontwerpen terug. Wil je keuze uit meer ontwerpen, neem dan even contact met me op.
hanne%20de%20wyngaert_edited.jpg
MARIE MICHIELSSEN

Marie Michielssen is huisdesigner van Serax en haalt haar inspiratie uit het dagelijkse leven, ze laat zich vaak leiden door verschillende stimuli die haar inspireren om nieuwe ontwerpen te maken. Haar impressies vertalen zich in eigenzinnige ontwerpen.

Met haar materiaalgebruik weet Marie altijd te charmeren. De Earth collectie is zo mooi en past perfect in de mediterrane feeling dankzij de warmte van de vormen, kleuren en texturen. 

Ontdek de mooie collectie hier
foto%20Marie%20Michielssen_edited.jpg
LIBECO HOME

Libeco weeft haar linnen in België met de grootste zorg voor het product én voor het milieu.  Libeco is daarmee dé referentie voor Belgisch linnen van de hoogste kwaliteit.

Libeco Home is de huislijn van Libeco, met onder andere bedlinnen, badlinnen, tafellinnen en accessoires.

Ontdek de door mij geselecteerde collectie in de webshop. Meer interesse in linnen? Neem even contact op.
foto Libeco Home.jpg
bottom of page